2017.10.23 | Köztársaság kikiált., Gyöngyi napja van
Főoldal > Labdarúgás
VALVERDE MEGÉRKEZETT BARCELONÁBA | MEGTISZTELŐ SZÁMÁRA A FELKÉRÉS
"Cél, hogy a Barça még nagyobb legyen"
Záborszky Iván | 2017. 05. 31., 21:30
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Szerdán délután megérkezett Katalóniába az FC Barcelona új vezetőedzője, Ernesto Valverde, akit csütörtökön fognak bemutatni a sajtó előtt. A tréner a hivatalos, klubház előtt tartott fotózása után röviden nyilatkozott is, de a sajtótájékoztatójára csak csütörtökön kerül sor.


"Nagy megtiszteltetés idejönni, számomra nagy szerencse, hogy a klub rám gondolt, és felajánlotta ezt a posztot. Nagy célokkal és vágyakkal kezdem meg ezt az új korszakot, amely egy óriási kihívás, és az a szándékom, hogy az FC Barcelona még nagyobb legyen ahhoz képest is, amekkora most."

A múltja, mint culé

"Sok idő eltelt azóta, amióta itt játszottam, most már idősebb vagyok, és ez egy teljesen más időszak. Most már jobban tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent ez a lépés, itt lenni a Barçában. Akkor még nagyon fiatal voltam."

A cél

"Más kluboknál is ismételtem és adott esetben visszatértem, most a Barçába szintén. Szeretném, hogy a dolgok jól menjenek, hogy az emberek élvezzék, ami következik. Azt szeretnénk, hogy a szurkolók egy olyan csapatot lássanak, amelyik elkötelezett a játékát tekintve és főként a szurkolói felé. Szeretném, ha a szurkolók úgy élveznék a csapat játékát, ahogyan az elmúlt években is tették. Az elmúlt években számos nagy futballistát és edzőt láthattak és élvezhettek, az én célom az, hogy ez így folytatódjon, és hogy még jobban érezzék magukat, még inkább büszkék lehessenek a csapatukra."

 


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 24. Kedd (21:30)
Király Kupa, 1/16-os döntő
TV: Paulaner Sörház | Digi Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
Magyar Válogatott
ma, 01:00
Barca vs Real
ma, 00:41
Ligue 1 - Franciaország
tegnap, 23:00
Formula 1
tegnap, 22:57
Fantasy sport játékok
tegnap, 22:54
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu