2017.10.23 | Köztársaság kikiált., Gyöngyi napja van
Főoldal > Labdarúgás
VISSZAVÁRJA A CSÚCSRA A BARçÁT
Pep: Valverdének önmagát kell adnia
Adravetz Ákos | 2017. 06. 05., 19:28
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Guardiola egy golftornán állt mikrofonok elé hétfőn, ahol nem tudta kikerülni a kérdést, mit gondol a Barcelona új edzőjéről. Pep csak dicsérni tudta Ernesto Valverdét, aki szerinte már bizonyított eleget korábban és sikeres lesz a Barça padján is, ha hű marad önmagához.

 

 

„Szerencsés vagyok, hogy Ernestót a barátomnak tudhatom és egészen biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fog szerepelni. Nagyon közeli kapcsolatot ápol mindig a játékosaival és egy nagyszerű menedzser. Nem is adnék neki tanácsot…”

„Csak hűnek kell lennie önmagához. Azt hiszem, Görögországban bebizonyította, hogy képes megfelelni az elvárásoknak és Valenciában is, ahol nem könnyű a médiával bánni. Bilbaóban szintén. Rengeteget tud a futballról és egy kivételes személyiség.”

„Mi kell ahhoz, hogy a Barcelona visszatérjen Európa csúcsára? Nem lehet sokat tenni, ha egy csapat ott van a bajnoki cím kapujában és a Kupát is megnyeri… A Barça az elmúlt 15 év legversenyképesebb csapata. A versenyképes azt jelenti, hogy nyerni hétről-hétre. A Ligában senki nem tudta eddig a sikereiket felülmúlni. Európában egy rossz délután után repülhetsz is haza. A Bajnokok Ligája rövidebb, elég 8 jó meccset játszanod – a bajnokságban minden nap kell. Emiatt nincsen náluk jobb csapat, vissza is fognak térni a csúcsra.”


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 24. Kedd (21:30)
Király Kupa, 1/16-os döntő
TV: Paulaner Sörház | Digi Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
Magyar Válogatott
ma, 01:00
Barca vs Real
ma, 00:41
Ligue 1 - Franciaország
tegnap, 23:00
Formula 1
tegnap, 22:57
Fantasy sport játékok
tegnap, 22:54
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu