2017.10.23 | Köztársaság kikiált., Gyöngyi napja van
Főoldal > Labdarúgás
SAÚL VÁRJA AZ ATLÉTICO - BARçÁT | HA PIQUÉT FÜTYÜLIK, MÉG EGYSÉGESEBBEK LESZNEK
"Ha Messi meg akarja nyerni, semmit sem tehetsz"
Záborszky Iván | 2017. 10. 04., 22:15
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Saúl Ñíguez az Atlético Madridban fix kezdő, és az a célja, hogy a spanyol válogatottban is az legyen - ha már kerettag. A fiatal középpályás ezúttal éppen a válogatott összetartásából nyilatkozott a közelgő Atlético Barcelona kapcsán Lionel Messiről, és Gerard Piquéről is, aki azt követően kulcsszereplő a spanyol válogatott edzőtáborában, hogy korábban nyíltan kiállt amellett, hogy szavazhassanak a katalán emberek az országrész jövőjéről.

A Barcelona számára is egyértelmű, hogy a szezon eddigi legkeményebb meccse következik a Wanda Metropolitanóban, az Atlético Madrid új otthonában. Ami azonban bizakodásra adhat okot a Barçának, hogy a jól rajtoló Atlético a válogatott szünet előtti héten előbb kikapott hazai pályán a Chelsea-től, majd idegenben játszott egy inkább rá nézve hízelgő döntetlent a Leganés otthonában.

"A csapaton belül mindenki nyugodt. Mi az öltözőn belül tudjuk jól, hogy egy nehéz nyarunk volt úgy, hogy nem igazolhattunk, de az biztos, hogy nagyunk bízunk magunkban."

Messi és a Barça

"Ha Messi úgy dönt, hogy meg akarja nyerni a meccset, akkor semmit sem tehetsz."

Piqué és a válogatott

"Azok a füttyszók, amik Piqué ellen irányulnak inkább csak jobban összehoznak minket. Mi nem beszélünk semmi olyanról, ami a csapaton kívül történik, minden szempontból az Albánia elleni meccsre fókuszálunk."

Ha szívesen tagja lennél Magyarország első hivatalos FC Barcelona Penyájának (szurkolói klubjának), kérjük, add meg a teljes neved és az e-mail címed az alábbi linken. Részletes tájékoztatás később, e-mailen.


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 24. Kedd (21:30)
Király Kupa, 1/16-os döntő
TV: Paulaner Sörház | Digi Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu