2017.10.23 | Köztársaság kikiált., Gyöngyi napja van
Főoldal > Labdarúgás
SAJNÁLATOSNAK TARTJA A HELYZETÉT... | ...DE BÍZIK A VÁLTOZÁSBAN
Vermaelen: "Még a B csapatnál sem játszhatok"
Záborszky Iván | 2017. 10. 05., 16:59
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Thomas Vermaelen a nyáron visszatért a Barcelonához, és végül maradt is Katalóniában. A belga azonban még nem kapott lehetőséget Ernesto Valverdétől egy meccsen sem, aminek egyrészt persze oka az is, hogy ritkán egészséges, de az is, hogy a spanyol edző kevésbé számol vele.


Vermaelen most a belga 'Derniere Heure'-nek adott interjút, amelyben határozott hangon, szinte segélykérően szólalt meg.

"A klub azt mondta nekem, hogy nem távozhatok, maradnom kellett annak ellenére is, hogy több klub érdeklődött irántam (az interjú szerint az Everton és az Anderlecht - a szerk.). Most nem játszom, és így nagyon nehéz helyzetben vagyok. Nem játszhatok a Barça B-vel sem, ahol könnyen formába lendülhetnék, de a spanyol szabályozás ezt nem engedi, és a szituáció így sajnálatos."

"Természetesen pozitív lenne, ha visszatérhetnék a Barcelonába a gyakorlatban is, tehát ha játékpercekhez jutnék, így ők is látnák, hogy bármikor bevethető vagyok, ha szükségük van rám."

"Természetesen beszéltem az edzővel, elégedettek azzal, ahogyan edzek. Az nyilvánvaló, hogy egy olyan klubban, mint a Barcelona, három középső védő nem elég, négyre vagy ötre van szükség. Egy eltiltás vagy egy sérülés, és máris ott lehetek a meccsekre szóló keretekben. Ez nagyon gyorsan megtörténhet."

"Jelen pillanatban nem mennek jól a dolgok, de akár már a következő hét is más lehet."

Ha szívesen tagja lennél Magyarország első hivatalos FC Barcelona Penyájának (szurkolói klubjának), kérjük, add meg a teljes neved és az e-mail címed az alábbi linken. Részletes tájékoztatás később, e-mailen.


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 24. Kedd (21:30)
Király Kupa, 1/16-os döntő
TV: Paulaner Sörház | Digi Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu