2017.10.23 | Köztársaság kikiált., Gyöngyi napja van
Főoldal > Labdarúgás
FÉLT, HOGY LEMARADHATNAK A VB-RŐL | EGYSÉGRE BUZDÍT A VB ELŐTT
Messi: "Megérdemeltük, hogy ott legyünk"
Záborszky Iván | 2017. 10. 11., 10:49
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Lionel Messi megtörte az argentin válogatott tagjainak egy évig tartó nyilatkozatstopját, miután az együttes játékosai egy korábbi összetűzés miatt nem voltak hajlandóak nyilatkozni a sajtónak. Ecuador legyőzése és a vb-re való kijutás után Messi tulajdonképpen új lapot nyitott a nyilatkozatával, amelyben egységre buzdít, hogy minél jobbak legyenek a jövő évi világbajnokságra.


"Elértük, amit akartunk, amiért jöttünk, hogy kijussunk a világbajnokságra, de az biztos, hogy nehéz volt a meccs a tengerszint feletti magasság miatt, és azért is, mert gyorsan hátrányba kerültünk. Szerencsére gyorsan tudtunk egyenlíteni és megfordítani az eredményt, majd elérni a célunkat. Most, hogy bebiztosítottuk a kijutást, itt az idő, hogy előre nézzünk."

"Már elmúlt az a pillanat, amikor távol tartottuk magunkat az emberektől és az újságíróktól, de ez jobban össze is hozott minket, és most egységesen, kéz a kézben kell előre haladnunk a világbajnokság felé."

"Jó lenne ha most adatna meg számunkra a vb-cím, mert az igazságtalan volt, ami a brazíliai világbajnokságon vagy a Copa América döntőkön történt. Vagy az, hogy most is csak szenvedések árán jutottunk ki a vb-re. Ezért most ki kell élveznünk ezt a pillanatot, ez is még több erőt fog adni nekünk a továbbiakra."

"Őrület lett volna, ha Argentína lemarad a vb-ről. Nem érdemeltük volna meg még akkor sem, ha ezt a csapatot sokan szidják. Éppen ezért üzenem most azoknak a csapattársainknak, akik most nincsenek itt, hogy ez a siker mindenkié, mert sokat szenvedtünk ezért."

"Féltem, hogy lemaradhatunk a vb-ről. Amikor Ecuador megszerezte a vezetést, meg akartam halni, nagyon sok dolog megfordult a fejemben. Már korábban ki kellett volna harcolnunk a továbbjutást."

"Ezért ma a fejünkbe vettük, hogy tovább fogunk jutni, mert Argentína egy nagy ország, és mert az emberek nem szenvedhetnek emiatt. Mostantól kezdve pedig meg lehet erősíteni jól a csapatot, hogy igazán ütőképesek legyünk a világbajnokságra."


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 24. Kedd (21:30)
Király Kupa, 1/16-os döntő
TV: Paulaner Sörház | Digi Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu